Firmaprofil

Tømrerfirmaet blev grundlagt i 1970 af tømrermester Jens Mouritsen. Firmaet har haft to afdelinger. Hovedafdelingen i Roslev og et i Skive. I 2007 overtog Per Christensen som var den daglige leder af afdelingen i Skive, firmaet og i den forbindelse blev de to afdelinger lagt sammen og firmaet drives fra adressen på Hesthøjvej 9 i Roslev. I forbindelse med overtagelsen blev der bygget nye kontorfaciliteter. Firmaet har eget værksted, der udfører specialopgaver, maling af produkter. Vi formidler tegninger over projekter, samt byggeansøgninger til myndighedsbehandling.

Firmaet løser såvel store som små opgaver inden for alle aspekter af byggebranchen. Firmaet arbejder både for private, landbrug, erhvervslivet og offentlige myndigheder. Firmaet har mange faste kunder.
Firmaet udfører godt og solidt tømrer og snedker arbejde. Vi tilbyder ligeledes totalentreprise.
Vi har et rigtig godt samarbejde med andre håndværksgrupper, hvor vi sørger for at koordinere arbejdsgangen på bedste måde.

Firmaet leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Tømrerfirmaet Per Christensen Aps. er medlem af Dansk Byggeri og dermed også med i Byg Garanti ordning.
 
Firmaet har i dag 10 dygtige og erfarne medarbejder. Mange af firmaets medarbejder har været der i mange år.

  • Tømrermester Per Christensen
  • Hesthøjvej 9
  • 7870 Roslev
  • Tlf: 97 57 12 33
  • mail@pc-byg.dk